Çok yakında App Store'da
İngiltere · 21 Ekim 17:44

Galler'de geçirdiği kaza sonrası bıçaklanan kadın hayatını kaybetti

Galler'in Bridgend bölgesinde otomobiliyle duvara çarpan 47 yaşındaki Eleanor Barnfield, hastanede yaşamını yitirdi. Polis ekipleri, kazanın ardından yapılan incelemede kadının kaza ile ilgisi olmayan delici yara izlerine sahip olduğunu belirledi. Olayla bağlantılı olarak 61 yaşındaki bir erkek cinayet şüphesiyle gözaltına alındı ve polisin soruşturması devam ediyor.

Soruşturmayı yürüten Güney Galler Polisi, pazartesi günü Coity Road üzerinde meydana gelen kazanın ardından hastaneye kaldırılan Barnfield'ın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını açıkladı. Valleys to Coast konut derneğinde çalıştığı öğrenilen kadının hayatını kaybetmesi ailesini ve yakınlarını yasa boğdu. Ailesi yayımladığı mesajda, onu en nazik ve cesur insan olarak tanımladı.

Polis yetkilileri, şüphelinin ger-y-nant huzurevi kompleksinde yakalandığını ve bölgede güvenlik önlemlerinin artırıldığını bildirdi. Dedektifler ve uzman ekipler olayla ilgili kapsamlı soruşturmayı sürdürürken, yerel halktan gelen destek ve sabır için teşekkür edildi.

Kaynak: BBC News

Habere tepki vermek, yorum yazmak ve son dakika bildirimleri almak için UKGazete uygulamasını indirin.

Çok yakında App Store'da
Galler'de geçirdiği kaza sonrası bıçaklanan kadın hayatını kaybetti — UKGazete